מג'אדרה בקלי קלות

אורז עם עדשים, מתכון כשצריך אוכל מהיר

מג'אדרה בקלי קלות, מתכון שבאמת יכול להתאים גם למי שלא מבשל הרבה ובא לו משהו בייתי זריז
חומרים:
  • 1 כוס עדשים, כתומות , ירוקות, שחורות ואפשר גם כוס מעורבת של עדשים
  • 1 כוס אורז פרסי
  • 1 בצל גדול חתוך לחצאי טבעות
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור
  • ½ כפית כמון
אופן ההכנה:
  1. בסיר עם שמן קנולה לטגן כ2 דקות  את העדשים
  2. להוסיף את כל התיבול וכוס מים, לבשל על אש קטנה כ 8 דקות
  3. להוסיף את האורז ו1.5 כוס מים מוספים לערבב
  4. להמשיך לבשל על אש קטנה 10 דקות נוספות עד שכל המים נספגים
  5. לבדוק שהעדשים משובלות מספיק ולתקן תיבול במידת הצורך ( בעיקר מלח)
  6. במידה והעדשים עדיין לא מספיק מבושלות, להוסיף חצי כוס מים ולהמשיך לבשל
  7. במחבת נוספת לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוסיף לאורד/ עדשים המבושלים

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן